Hai Awak, popular Post,
Klik di sini ya! ---->

Bulan penuh super moon di Malaysia hari ini.


Agak bizi Today. Line internet tak clear sini nak wasap dan update FB.. 2 post je sempat harini. Besar jugak nampak bulan hari ni.
.
Mesti korang banyak kali kuar masuk umah nak tengok bulan tapi tak nampak.. Ada awan, tak dapek nak tengok bulan supermun malam ni.. Kann?
.
Kena Alternatif lain. Senang ke nak gi bulan..😂 Senang kot kalau ado super power, tapi itu mustahil la...
.
.
#SuperMoon #SuperMun #SuperMuncet #Muncetglobal #VigoryChocolates #CoklatHalal .
.
Tag: Bulan besar, whatsapp tak clear, line tiada, line internet macam siput, bersyukurlah, bulan gaji, cukup bulan, datang bulan, bulan penuh, bulan purnama, bulan mengambang, aku superman.
.
.

0 comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen, menghantar berita dan apa-apa jua maklumat pun. Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email, anda juga boleh menghantar komen kepada Eden dengan tick kan pada "Anonymous" - (Eden akan cuba membalas SEGALA pertanyaan).