Hai Awak, popular Post,
Klik di sini ya! ---->

Tunggu Isteri bersalin di hospital KERAjaan, "kami memang tak panggil, encik kena tanya" - Episod 2.

16 November 2015
.
Dari kul 6.30pg -12.00tgh, sanggup den jadi "penunggu" menahan nak teberak kek ruang menunggu ...
Alik -alik kul 11.50 biniden anta gamba (wasap) anak pompuan Den yang ketigo (yang las dari bini petamo) dah ado dalam wad besalin... Dah siap ghupo eh.. hehe..
.
Den G kuanter :  kak memang xpanggil ko?
Kak : kami memang tak panggil, encik kono tanyo..
.
Next taim anak ke ompek den, den mesti PASTIKAN akan bertanyo.. klu tak nayo nunggu..hehe
.
meacih doc & nes hospital...
.
Nak naik atas ni iQomat....
__________________________________________


Sementara tunggu isteri nak masuk wad, aku yang tercongok kat luar DEWAN BERSALIN dari pagi sampai tengah hari.. aiii dah lama gatal tangan nak update blog...he..
.
Bilo la waktu melawat hospital ni nak bermulo.. lambek eh raso.. tak sabar nak jumpo anak baba buek kali pertamo... Syukur..

_________________________________________________

Sekiranya anda ingin mengetahui waktu melawat hospital Seremban, bacola artikal saya ni -->Waktu melawat Hospital KERAjaan 2015 - Episod 1.

0 comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen, menghantar berita dan apa-apa jua maklumat pun. Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email, anda juga boleh menghantar komen kepada Eden dengan tick kan pada "Anonymous" - (Eden akan cuba membalas SEGALA pertanyaan).