Hai Awak, popular Post,
Klik di sini ya! ---->

Apa itu Group Support Like Premium - GSLP (Apit Ejen GSL).


Group Support Like Premium (GSLP) adalah group facebook alumni peserta-peserta GSL batch-batch yang terdahulu (seperti Batch GSL Saga, Atun, Tam, Ucu, Waja, Navara dan sebagainya). Kini perserta GSLP terdapat seramai 1800 lebih orang.
.
Terdapat perkongsian dari 'pelatih/speaker' dijemput oleh pihak pengurusan GSL (kelas diberi percuma sebulan 2 kali) hanya untuk peserta GSLP. Antara pelatih jemputan adalah perkongsian dari Tuan AmirrudinUstaz Syukur Sapuan, Ustaz AsriTuan Aqif Azizan, Tuan Ifran Jani, Tuan Ozir zuri, dan Tuan Khairul Zahrin serta ramai lagi trainer jemputan disediakan oleh pihak pengurusan GSL secara percumo.
.
Group Support Like Premium (GSLP) menjadi tempat di mana pelbagai ilmu dikongsi secara atas talian (kelas agama, kelas bisnes dan pelbagai teknik keusahawanan) juga di beri secara percuma.
.
Antara kelas online dan perkongsian yang PERNAH diberi percuma ialah:
.
+ Basic Sistem Ejen.
+ Kelas Tajwid Al-quran.
+ Teknik 'Personal Brand' di Facebook.
+ Teknik Close Sell.
+ Teknik tembus Algorithm di Fesbuk.
+ Pengurusan Database Pelanggan.
+ Teknik Guerilla Marketing.
.
Untuk menyertai GSLP, anda harus sertai GSL batch terdahulu.
(Apa itu GSL batch? Klik sini..!)
.
.
Ingin tahu bagaimana? call/whatsapp di talian 012-6459881
.
Add Facebook Apit atau fb chat messenger - klik sini!
.
HTAG: #ApitEjenGSL #GSLP #MuncetGlobal #VigoryChocolates

0 comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen, menghantar berita dan apa-apa jua maklumat pun. Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email, anda juga boleh menghantar komen kepada Eden dengan tick kan pada "Anonymous" - (Eden akan cuba membalas SEGALA pertanyaan).