Hai Awak, popular Post,
Klik di sini ya! ---->

Promosi Vigory® coklat November 2016.


Harga minyak petrol dijangka naik 1 November ni. Harga pos laju pun dah naik. Jika Apit buat promosi beli coklat Vigory® melalui ejen dropship Muncet Global 'free postage' ada yang 'like' tak pos ni.
.
Promosi sampai 16 November 2016, sempena ulang tahun pertamo kelahiran anak bongsu Apit yg comel tu. Nak? . November Rain sweet gitu. :)
.
Free pos: Promosi sah sehingga 16 November 2016 - pm Apit 0126459881
.
www.muncetglobal.com
Muncet Global pengedar sah Vigory® Coklat.
.
#MuncetGlobal #VigoryChocolates

0 comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen, menghantar berita dan apa-apa jua maklumat pun. Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email, anda juga boleh menghantar komen kepada Eden dengan tick kan pada "Anonymous" - (Eden akan cuba membalas SEGALA pertanyaan).